Medic First Aid® Europe

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Laatste nieuwsMedic First Aid® Europe 
 
MFA® Brabant Trainingcenter is een Medic First Aid® Europe Training Facility en verzorgt voor alle bedrijfstakken MFA® Europe  opleidingen als erkend Trainingcenter. MFA® Brabant  is een van de vier Instructor Trainer Facilities.
 
 

Vrijwel maandelijks (muv juli en augustus) staat er een herhalingscursus gepland om je diploma geldig te houden. Meer over de MFA herhalingstraining

 

Medic First Aid® Europe is actief op het gebied van Eerste Hulpverleningcursussen voor bedrijven, industrie en de individuele wereld burger. Niet voor niets wordt ons product op de markt gebracht door meer dan 80.000 instructeurs in 10 verschillende talen verdeeld over meer dan 120 landen en zijn reeds miljoenen Eerste Hulpverleners opgeleid. Dit wordt uiteraard gedaan met Nederlandstalig lesmateriaal. 
 
Meest gevolgde opeidingen.

  • 1 dag Basiscursus Eerste Hulp (BLS)
  • 2 dagen Eerste Hulpverlener (EHV)
  • 3 dagen EHV -Allround
  • MFA® Europe instructeurs opleiding.

Kijk in de planning voor de maandelijkse herhalingstrainingen of  initiele trainingen.


Mail voor de eerst volgende datum

 

Een bewezen trainingsproces.

Het Medic First Aid® Europe trainingsproces is zeer effectief en laagdrempelige en vooral een activerende leermethode. Je wordt geleidelijk aan vertrouwd gemaakt met de benodigde handelingen als hulpverlener.
 
Je gebruikt een Nederlandstalig werkboek in combinatie met een DVD instructie fragment en een 'life' demo van de instructeur. Daarna oefen je de verschillende vaardigheden met een mede-cursist die je door de oefening heen 'praat'. 

 

"Het resultaat is dat je bereidheid tot hulpverlenen na de cursus optimaal is".


Het altijd up-to-date losbladige Nederlandstalige cursusmateriaal is meerdere jaren te gebruiken. Wijzigingen zijn eenvoudig aan te brengen. Kortom een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

 
De certificering en kwaliteitscontroles van de MFA ® Europe training centra zijn uitbesteed aan een extern certificatiebureau. Hiermee zet Medic First Aid® Europe een ‘standard’ neer voor andere trainingsorganisaties en andere initiatiefnemers in de eerste hulp branche. 
 
Nationale en Europese erkenning.
Medic First Aid® Europe voldoet, met de diverse specifieke cursus eindtermen, ook aan het Arbowet besluit, de WHVBZ, Regeling Kinder EHBO voor Gastouders en andere in Nationaal en in Europees verband wettelijk voorgeschreven cursusvereisten. Het les- en leermiddelen materiaal is vormgegeven op basis van de Internationale afspraken en richtlijnen op het gebied van reanimatie, patiëntenzorg en slachtofferhulp. Zodoende is er ook een grote lijst van erkenningen door zowel landelijke (sport) bonden, onderwijsinstellingen en vak- en branche organisaties beschikbaar.